Не нашли нужный товар? Напишите или позвоните нам и мы его добавим на сайт для Вас!
Зворотній зв'язок
гривні грн

Xerox запускає нову лінійку PrimeLink

Категорії
Ця стаття була оновлена 06 Жовтня 2020, Вт

Xerox повідомило про запуск нової лінійки PrimeLink B9100 / B9110 / B9125 / B9136 продуктивного монохромного обладнання, яке прийшло на зміну модельного ряду D95 / 110/125/136.

Простота використання і функціональність промислового рівня в одному компактному пристрої.

Копір, сканер і повнофункціональна друкарська машина з продуктивністю промислового рівня. Представляємо серію пристроїв PrimeLink® B9100 - неймовірно надійних чорно білих принтерів Xerox з безмежними можливостями настройки.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

БФП серії Xerox® PrimeLink® B9100, призначені для великих робочих груп в офісі і корпоративних друкарень і представляють широкий спектр можливостей. Надає найширший спектр можливостей в цьому секторі ринку.

  • Компактна і високопродуктивна конфігурація - завдяки невеликим розмірам його можна розмістити поруч з робочими місцями, і в той же час з його допомогою можна вирішувати весь спектр завдань, які виконуються апаратом промислового рівня.
  • Швидкий однопрохідної кольоровий сканер забезпечує копіювання і конвертацію паперових оригіналів в поширені цифрові формати зі швидкістю до 270 зображень в хвилину.
  • Доступ безпосередньо з призначеного для користувача інтерфейсу до порталу Xerox App Gallery, де розміщені хмарні додатки для автоматизації складних і трудомістких завдань в сфері бізнесу, освіти, охорони здоров'я та ін.
  • Простий у керуванні PrimeLink B9100 за допомогою сенсорного екрану для копіювання і сканування, а також функціями друку професійного рівня.
  • Опціональний контролер друку Xerox® серії EX B9100 на базі Fiery® забезпечує підвищену ефективність, автоматизацію, розширену настройку завдань і інші функції для підвищення продуктивності, допомагаючи вам робити більше і виконувати роботу швидше.
  • Вбудовані функції забезпечення безпеки при роботі на апараті і в мережі гарантують захист даних і відповідність суворим галузевим стандартам, таким як HIPAA і FIPS 140-2.
РЕАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ

Можливості апарату PrimeLink безмежні. У його компактної конфігурації реалізовані ті ж новітні технології для підвищення якості зображення і надійності, які застосовуються на промислових друкованих машинах Xerox®.

  • У розробленій Xerox друкованої технології VCSEL використовується 32 лазерних джерела для створення тексту і зображень істинного високого дозволу (2400 x 2400 точок на дюйм), стабільної щільності друку і нейтральних сірих півтонів.
  • Новий тонер EA-Eco LGK забезпечує насичений чорний колір, більш однорідні відтінки сірого з плавними переходами і кращу чіткість тексту завдяки утвореною їм нізкоглянцевой матовоой поверхні.
  • Внутрішній моніторинг і автоматична корекція щільності тонера за допомогою спрощеної налаштування якості зображення (SIQA) для зниження браку.
  • Завдяки технологіям автоматизації рухаються по тракту з високою швидкістю незалежно від довжини і щільності матеріалу, зменшуючи число застрявань і гарантуючи стабільність в накладі
  • Збереження профілів з метою неодноразового використання для одних і тих же носіїв.
  • Цифрова технологія контролю суміщення зображення (IReCT) вимірює розташування кожного листа в і вносить корекцію в реальному часі для сверхвисокоточного суміщення.
ШИРОКА УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Великий вибір опцій подачі, виведення і післядрукарської обробки до апарату PrimeLink дозволяє вам виконувати будь-які завдання - від офісних до виробничих.

  • Вставка кольорових обкладинок, сторінок і інших попередньо запечатаних матеріалів на етапі між друком та фінішною обробкою, для розширення різноманіття продукції і підвищення продуктивності.
  • Друк різноманітної продукції - від вінілових віконних наклейок до банерів, обкладинок книг, календарів і інших матеріалів довжиною до 660 мм.
БЕЗПЕЧНІ І НАДІЙНІ ХМАРНІ СЕРВІСИ

На апараті PrimeLink передбачено підключення до надійних автоматичним сервісів, які роблять вашу роботу продуктивною і прибутковою.

Автоматичне зчитування показань лічильників - точне виставлення рахунків і скорочення часу на адміністрування.

Передача даних про події - відправка відомостей про помилки фахівцям Xerox для оперативного усунення і скорочення простоїв обладнання.

Довідкова система на основі правил - контекстна допомога і база даних з функціями пошуку безпосередньо на вбудованому веб-сервері.

 

 

 

Гнучкі можливості для будь-якого завдання.

ВАРІАНТИ ПІСЛЯДРУКАРСЬКОЇ ОБРОБКИ

  1. Однолотковий подавач великої місткості SRA3 формату
  2. Лоток 5 (обхідний)
  3. Панель керування
  4. Вбудований однопрохідної автоматичний подавач оригіналів/сканер
  5. Копіювач/принтер Xerox® PrimeLink® B9100/B9110/B9125/B9136
  1. Чотири внутрішніх лотка і лоток 5 (обхідний) в стандартній конфігурації
  2. Інтерфейсний модуль Xerox®
  3. Модуль вставки аркушів (інтерпозер) Xerox®
  4. Професійний перфоратор GBC® AdvancedPunch ™ Pro
  5. Укладальник великої місткості Xerox®
  6. Модуль биговки і обрізки бічних крайок Xerox®
  1. Опціональний модуль C/Z-фальцювання Xerox®
  2. Промисловий фінішер-брошюровщик Xerox®
  3. Квадрачітель Xerox® SquareFold®

 

 

Примітка. Показані не всі доступні пристрої післядрукарської обробки.

Більше інформації за вашим запитом на електронну пошту яка вказана на сайті. За матеріалами представництва Xerox.

( 1 )
Сумісні товари
Швидке замовлення
  • Тип: лазерний
  • Кольор друку: монохромний
  • Формат друку: SRА3+
  • Підключення: USB, Ethernet
  • Навантаження: 2 500 000 відб.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Підбір та консультація!
Підбір та консультація!
100% гарантія якості товарів та послуг
100% гарантія якості товарів та послуг
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні